Nedenstående anmeldelser er hentet fra hotels.com:

10,0 Enestående Indtjekning 15. aug. 2020
Modernt och fräscht. Strandnära.

Mycket trevligt. Fräscht och modernt i toppskick. Ostört och privat. Ett sovrum, kök och vardagsrum i ett, stort fint badrum, egen uteplats med grill. Badmöjlighet. Bara 50 meter till stranden som var väldigt vacker med få gäster eftersom det inte finns någon allmän parkering i närheten. Helt perfekt. Rekommenderas.

Magnuz Rejse på 2 nætter


8,0 Meget godt Indtjekning 24. jul. 2020

Dejligt sted, sødt værtspar, tæt på en dejlig strand, fred og ro, kort afstand fra Rønne. Alt er pænt og nyt.

Berit Rejse på 1 nat

10,0 Enestående Indtjekning 19. jul. 2020

Adam Familierejse på 5 nætter


10,0 Enestående Indtjekning 7. jul. 2020
Natur, strand og god atmosfære.

Et dejligt sted midt i naturen. Tæt på en lækker badestrand. Kort afstand til Rønne og Bornholms Lufthavn. Skønt med eget køkken. Rummelige værelser. Der er en god og hjemlig atmosfære og højt serviceniveau. Nyt, rent og velholdt. God morgenmad. Gode senge. Kan klart anbefales.

Gitte Familierejse på 4 nætter


10,0 Enestående Indtjekning 4. jul. 2020
Fantastisk ophold på dejlige Bornholm

Vi havde 3 skønne dage i Penalhuzet. Det er det sødeste værstpar, man overhoved kan forstille sig. Man bliver mødt med åbnenhed og varme, og føler sig med det samme til rette. Huset er lyst og lækkert, med med store ovenlys vinduer. Der er er et opholdsrum, 2 fine værelser, flot badeværelse med dejlig bruser, og en super fin terrasse, med petanque bane, og udendørs bad i haven. Derudover er der 2 minutters gang til strand og skov, så helt fantastiske omgivelser. Vi nød vores ophold, og vil til hver en tid anbefale dette sted. Vi kommer helt sikkert igen!

NiklasFamilierejse på 3 nætter


8,0 Meget godtIndtjekning 30. aug. 2019

MarcoRomantisk rejse på 2 nætter

10,0 Enestående Anmeldt den 15. aug. 2019
Dejligt ophold lige ved strand og tæt til by
Penalhuzet ligger i et dejligt stille område og dog kun få kilometer fra Rønne. Man kan svagt høre den dejlige lyd fra havets bølger, og der er ikke mange meter til en fin sandstrand. Servicen er i top fra værtsparret. Selv i lufthavnen blev vi hentet.Kan varmt anbefales
Claus - Romantisk rejse på 2 nætter

10,0 Enestående Anmeldt den 3. aug. 2019
En oas
En oas mitt i ett sommarstugeområde , 1min till ständernas strand. Fantastiskt trevlig "personal"o service. Frukosten kan bara beskrivas med ett waaoo
Göran Familierejse på 1 nat


10,0 Enestående Anmeldt den 22. jul. 2019
Godt værtsskab og rolige omgivelser!
Dejlige omgivelser i roligt område, med meget kort til super fin badestrand. Venligt værtspar med godt værtskab! Kan klart anbefales.
Jonas Familierejse på 7 nætter

8,0 Meget godt Anmeldt den 3. jun. 2019
Lene Søe Romantisk rejse

10,0 Enestående Anmeldt den 1. jun. 2019
Fremragende
Ernst Romantisk rejse

Få minutters gang fra Rønne Strand ligger denne perle af en feriebolig, som jeg ikke kan anbefale nok.
En sød familie udlejer deres annex, der har to soveværelser, et stort badeværelse og et fællesrum som fungerer som køkken og stue. Køkkenet har alt, hvad man skal bruge til at lave mad, og resultatet kan serveres både ved det runde spisebord eller på terrassen. Min datter og jeg lejede det ene værelse med to separate senge, hvor det andet værelse har en dobbeltseng. Begge rum byder også på en hems. Eneste problem er bogreolen. Når man opdager, hvad den indeholder, er det endnu sværere at rejse derfra.
Skal du en tur til Solskinsøen, så brug Penalhuzet. Selv med mine anbefalinger, vil det formentlig overstige dine forventninger.

Denne anbefaling er hentet fra Hotels.com august 2023
Line Palle Andersen, juli 2023